09 oktober 2006

Introduktion til Internet Explorer 7.

Som tidligere nævnt inkluderer Vista en ny og mere sikker browser ved navn Internet Explorer 7 (IE7). Der er en del nye features som giver brugeren en nemmere og mere sikker adgang til Internettet, disse er bl.a. faneblade og mulighed for at gruppere faneblade. Du kan sætte IE7 til at åbne en gruppe af faneblade/hjemmesider på éen gang.

En anden smart og kærkommen feature er den nemmere og smartere udskriftsfunktionalitet der er indbygget i IE7. Der er kommet en "shrink to fit" mulighed som giver mulighed for at tilpasse hjemmesiderne til "papiret" inden udskrift.

Af yderligere nye features kan nævnes integreret understøttelse for RSS-feeds, Anti-phishing teknologi, bedre forældre-styringskontrol og større sikkerhed ved installation af Active-X komponenter (se mit tidl. indlæg omkring Homebank).

Alt i alt ser det rigtigt lovende ud, og jeg har indtil nu ikke haft nogle problemer med at anvende IE7, ingen underlige nedbrud eller andet. Man vender sig hurtigt til at anvende IE7 og min egen erfaring siger mig at det er svært at vende tilbage til IE6 når man har anvendt IE7 i en periode.