17 oktober 2006

Oversigt over de forskellige Vista versioner.

Når Microsoft lancerer den nye Windows Vista i starten af 2007, vil der være 5 forskellige versioner at vælge imellem. Jeg har fundet nedenstående liste på Microsofts danske hjemmeside:

Windows Vista Business:
Uanset hvor stor din organisation er, kan Windows Vista Business hjælpe dig med at reducere omkostningerne til pc-styringen, forbedre sikkerheden, øge produktiviteten og med at have en bedre forbindelse til systemet.

Windows Vista Enterprise:
Windows Vista Enterprise er udviklet til at imødekomme behovene i større globale organisationer med meget komplekse it-infrastrukturer. Windows Vista Enterprise hjælper dig med at reducere it-omkostningerne, samtidig med at det giver yderligere beskyttelseslag til følsomme data.

Windows Vista Home Premium:
Uanset om du bruger din pc til at skrive e-mail og surfe på internettet, til underholdningsformål i hjemmet eller til at lægge dit husholdningsbudget, giver Windows Vista Home Premium en mere fuldendt computeroplevelse.

Windows Vista Ultimate:
Hvis du vil have alle de bedste virksomhedsfunktioner, alle de bedste mobile funktioner og alle de bedste underholdningsfunktioner til hjemmet, som Windows Vista kan tilbyde, er Windows Vista Ultimate løsningen for dig. Med Windows Vista Ultimate skal du ikke gå på kompromis.

Windows Vista Home Basic:
Windows Vista Home Basic er udviklet med henblik på at give øget pålidelighed, sikkerhed og anvendelighed til brugere af hjemme-pc'er, som blot ønsker at kunne bruge de mest grundlæggende funktioner på deres pc.